Célunk, hogy ügyfeleink igényeinek és költségvetésének megfelelően a legjobb megoldásokat nyújtsuk.

KIK?

2014-ben világításkorszerűsítéssel kezdtük működésünket. Sikeres, régóta a szakmában tevékenykedő munkatársaink és az új technológiákban jártas, fiatal szakembereink hatékonyan működnek együtt. A jó csapatmunkának köszönhetően ma már szolgáltatások széles spektrumával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

MIT?

Szaktudásunkkal, az általunk forgalmazott és beépített, garantált minőségű termékekkel ügyfeleink igényeinek maradéktalan kielégítésén dolgozunk. Széles termékkínálatunkkal mindenki számára optimális minőség/ár arányú szolgáltatást tudunk nyújtani.

Cégcsoportunkhoz tartozó, mélyépítésben és napelemes rendszerek kivitelezésében is jártas testvérvállalatainkkal komplex szolgáltatáscsomagokat kínálunk ügyfeleinknek. Beruházását felméréstől kezdve a megtérülésszámításon és tervezésen át a teljes körű kivitelezésig ránk bízhatja.

Megnézem a szolgáltatásokat

KINEK?

Komplex szolgáltatáscsomagokkal állunk beruházó és projektcégek rendelkezésére, valamint részt veszünk önkormányzati közvilágítás-korszerűsítési projektekben is.

MUNKATÁRSAK

A szakmában elismert szakembereink az új technológiákban jártas, fiatal tehetségekkel együtt garantálják Önnek a legjobb megoldást.

Miért LED reform?

Csapatunk ideális összetételének és raktárkészletünknek köszönhetően garantáljuk a profi és gyors kiszolgálást.